McDonald’s-medewerker Ovidiu van den Berg uit Rotterdam verrichtte enkele dagen geleden een heldendaad door in te grijpen toen een vrouw zwaar werd mishandeld in een filiaal van de fastfoodketen. De volgende dag kreeg hij echter geen bos bloemen, maar zijn ontslag aangeboden.

Ovidiu vertelt dat hij van zijn manager te horen kreeg dat hij vond dat hij door zijn actie niet alleen zichzelf maar ook het personeel in gevaar had gebracht. Zijn proeftijd werd afgebroken. ,,Ik wist niet wat ik hoorde! Ik kon de volgende dag, op 31 december, mijn spullen inleveren”, vertelt de jongeman aan het AD.

Dit is natuurlijk van de zotte! Ovidiu is een held en moet zijn baan terug krijgen! Tegen deze petitie, zodat McDonalds weet dat de Coolsingel anders voortaan gemeden wordt!

Al [816] ondertekenaars.

Ovidiu moet zijn baan terug krijgen!

  

McDonald's-medewerker Ovidiu van den Berg uit Rotterdam verrichtte enkele dagen geleden een heldendaad door in te grijpen toen een vrouw zwaar werd mishandeld in een filiaal van de fastfoodketen. De volgende dag kreeg hij echter geen bos bloemen, maar zijn ontslag aangeboden.

Ovidiu vertelt dat hij van zijn manager te horen kreeg dat hij vond dat hij door zijn actie niet alleen zichzelf maar ook het personeel in gevaar had gebracht. Zijn proeftijd werd afgebroken. ,,Ik wist niet wat ik hoorde! Ik kon de volgende dag, op 31 december, mijn spullen inleveren'', vertelt de jongeman aan het AD.

Dit is natuurlijk van de zotte! Ovidiu is een held en moet zijn baan terug krijgen! Tegen deze petitie, zodat MacDonalds weet dat de Coolsingel anders voortaan gemeden wordt!

**your signature**

Deel met uw vrienden: