De ziektekostenverzekeringen hebben meer dan 60 miljard euro in kas als reserve. Toch stijgen de ziektekostenpremies ieder jaar opnieuw en zelfs het eigen risico gaat WEER omhoog. Het wordt tijd dat de hoge premie en het eigen risico wordt omgezet in een inkomensafhankelijke ziektekostenverzekering, en ook het eigen risico wordt afgeschaft.

Het is onverklaarbaar dat de premies weer omhoog gaan en zo extreem veel van elkaar verschillen (Bron: http://www.bestezorgverzekering.eu) Teken deze petitie en laat zien dat je het ook zat bent! De ziektekosten moeten weer naar een normaal niveau, die van. Zo erg, dat de mensen niet eens meer weten of ze te veel betalen of niet. het niveau van het ziekenfonds, waar je ongeveer 40 gulden per maand aan premie betaalde in plaats van gemiddeld 110 euro (omgerekend 225 gulden!) en zonder eigen risico!

Al [24682] ondertekenaars.

Stop de hoge ziekteverzekeringspremies!

  

De ziektekostenverzekeringen hebben meer dan 60 miljard euro in kas als reserve. Toch stijgen de ziektekostenpremies ieder jaar opnieuw en zelfs het eigen risico gaat WEER omhoog.

Het wordt tijd dat de hoge premie en het eigen risico wordt omgezet in een inkomensafhankelijke ziektekostenverzekering, en ook het eigen risico wordt afgeschaft.

Teken deze petitie en laat zien dat je het ook zat bent! De ziektekosten moeten weer naar een normaal niveau, die van het niveau van het ziekenfonds, waar je ongeveer 40 gulden per maand aan premie betaalde in plaats van gemiddeld 110 euro (omgerekend 225 gulden!) en zonder eigen risico!

**uw handtekening**

Deel met uw vrienden:

   

Deze petitie is opgezet in samenwerking met www.bestezorgverzekering.eu